.

En del af rejsen

Tabende handler sker. De er en del af rejsen.

Der findes simpelthen ikke noget som en trader eller investor, der vinder hele tiden. Alle de berømte investorer eller trader, du kender, har tabt mange gange i deres karriere. Det er helt normalt. Vidste du, at den berømte hedgefondmanager Ray Dalio mistede alt i sine 30’ere? Han gik konkurs. Han måtte starte forfra fra bunden.

Dette indlæg vil beskæftige sig med, hvad tabende handler virkelig betyder, og hvordan man håndterer dem.

Før vi begynder, lad os sige det åbenlyse:

  • Vær forsigtig med folk, der hævder, at de aldrig taber.
  • Undgå folk, der praler med vindingsprocenter eller succesrater, der simpelthen ikke er mulige.
  • Tabende handler sker for alle! Du er ikke alene.

Nu lad os tale om, hvad dårlige handler betyder, og 5 tips til at håndtere dem:

Nummer 1:

En tabende handel er forskellig fra en dårlig handel

De mest erfarne tradere er godt klar over deres risiko, før de nogensinde placerer en handel. Hver tabende handel er en lille del af en større proces, der vedrører et system, en plan eller en strategi, der er grundigt testet og studeret. En tabende handel er en beregnet begivenhed for erfarne trader. De definerede deres risiko, positionsstørrelse, stop loss og profitmål.

En dårlig handel er meget anderledes. En dårlig handel indebærer, at nogen risikerede deres hårdt tjente penge uden plan eller proces. En dårlig handel er uansvarlig og vilkårlig handel. Dette sker ofte for nye investorer eller tradere, der endnu ikke forstår den tid, studier og forskning, der går ind i at lave en solid plan. Sørg for at huske forskellen mellem en beregnet tabende handel og en dårlig handel uden plan eller proces.

Tip: Der er flere måder at komme i gang med en plan, et system eller en proces. Papirhandel, backtesting og/eller samarbejde med dygtige Tradere, der giver værdifuld feedback, er en måde at komme i gang på. Risikér ikke dine penge uden at undersøge først

Nummer 2:

Hver tabende handel giver data til at blive bedre

Som vi har nævnt flere gange nu, sker tabende handler for alle. Men husk, at tabende handler også er fyldt med indsigtsfuld information og data. Du kan lære meget af at analysere tabende handler.

I slutningen af hver handelsdag, uge eller måned vil erfarne tradere analysere deres tabende handler i detaljer. Hvilke mønstre vises? Hvad har de til fælles? Hvorfor skete de? Med denne information kan en handlende eller investor justere deres strategi baseret på det, de har afsløret.

Se en del af rejsen nr 2.