.

Sikker din TradingView-konto.

På disse sidste kolde vinterdage vil jeg gerne minde alle om, at det er ekstremt vigtigt at holde din konto sikker – det er det samme som at låse din dør om natten.

Du ville ikke lade den stå åben og lukke en fremmed ind, ville du?

Det samme gælder for din TradingView-konto. (Denne artikel er oversat fra tradingview link i bunden)

Hæld dig selv en dejlig kop te/kaffe op og tag et kig på nogle simple, men essentielle trin at tage.

Hvis du følger dem, kan jeg forsikre dig om, at ingen nogensinde vil bryde ind i dine diagrammer, ændre dine indstillinger eller, himlen forbyde det, slette nogen af dine dyrebare gemte data.
Brug unikke adgangskoder til alle websteder og applikationer. Læg ikke alle dine æg i én kurv: selvom en af dine konti på en anden platform bliver hacket, vil din TradingView-konto forblive sikker.
Brug stærke adgangskoder. Selvom ilovetradingview1$1 lyder godt, er det ikke godt nok til at beskytte din konto. Lad din fantasi flyde: brug prikker, understregninger, tal og tilfældige ord. Jo mere ekstravagant – desto bedre.

Men glem ikke at huske din adgangskode til sidst!
Brug 2-faktor-autentificering. Det er Batman i forhold til beskyttelse. Med det ville en hacker ikke kunne komme ind, hvis din adgangskode blev stjålet. Gem også dine backup-koder – bare i tilfælde.
Brug deres officielle applikationer.

Tradingviews mobilapp er tilgængelig på Google Play til Android og App Store til iOS. Deres desktop-applikation er tilgængelig på deres websted.
Tjek for brud. At tjekke en postkasse engang imellem, så udmattende som det er, kan være en god ting: De lader dig altid vide, hvis en anden er inde. Hvis du ser en indtrænger, skal du afslutte alle aktive sessioner, ændre din adgangskode og aktivere 2FA.
Del ikke dine legitimationsoplysninger. Så simpelt er det. Dine TradingView-legitimationsoplysninger er kun til dig.
Hvis du alligevel har mistet adgangen til din konto, skal du bruge denne løsning.

Allerede gjort alt dette? så hatten af for dig!

Din konto er sikker.

Orginal atikkel

23 februar

Tradingview Safety of your account first
https://www.tradingview.com/blog/en/safety-of-your-account-first-36717/