.

En del af rejsen 2

så er vi kommet til 2 del.

Nummer 3:

Lad ikke tabende handler påvirke din helbred

Dit mentale og fysiske helbred er lige så vigtig som dit økonomiske helbred. Lad ikke tabende handler påvirke nogen af ​​disse.

Hvis dit system bryder ned eller flere tabende handler begynder at påvirke dine følelser, så træk dig væk fra computeren eller telefonen. Sluk alt og gå væk. Markederne har været åbne i hundredvis af år og forsvinder ikke. Når du er klar til at komme tilbage, vil de være der.

Rejs dig op, få lidt frisk luft og vend tilbage, når du er klar.

Nummer 4:

Del dine erfaringer med andre

Handlende og investorer over hele verden vil lære af dine historier og tabende handler. Disse er uvurderlige erfaringer, som vi alle deler. Sociale netværk giver dig mulighed for at chatte, dele og møde mennesker, der går igennem lignende ting. Vi kan alle lære af hinanden.

Pas på med fristelsen til at dele dine vindere eller opføre dig som den bedste handlende, der nogensinde har eksisteret, (det er fristende 😜) – men det er klart, at vi lærer sammen og bliver bedre, når vi deler lektioner fra tabene. Det er her, de dybeste indsigter findes, og sammen er det her, vi kan vokse som en fællesskab af handlende, der alle prøver at overgå markedet.

Del og bed om konstruktiv feedback!

Fortsættes En del af rejsen 3